Aanbod Lissabon

lisbon-1801727_1280

Na nog geen drie uurtjes vliegen van Eindhoven Airport bent u al in de Portugese hoofdstad Lissabon. Gelegen aan de rivier de Taag staan fraaie huisjes met daar doorheen de typische schilderachtige straatjes.  Ontdek hier ons aanbod voor een all-inclusive stedentrip naar Lissabon!

Ons aanbod
Als u met Travelservice naar Lissabon gaat, betaalt u voor een 4-daagse reis slechts €319 euro per persoon! U krijgt hierbij een retourvlucht vanaf Eindhoven, Amsterdam of Brussel airport. Eenmaal op Lissabon aangekomen, wordt u netjes opgewacht door uw taxi en krijgt u een transfer van de luchthaven naar uw hotel én terug. Het hotel is in het centrum gelegen en daarom op loopafstand van de mooiste bezienswaardigheden. Ook staat er elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar!

Historie
Het historisch centrum in Lissabon is alleen al een hele beleving. U vind hier veel oude pandjes gelegen aan schilderachtige en typisch Portugese straatjes. Lees hier meer over de historie van de stad en hoe het nu nog steeds invloed heeft op de stad.

Voordat u naar Lissabon gaat, lees dan hier wat u moet weten voordat u deze prachtige stad gaat bezoeken!

Geschreven door:

Casper Knieriem

Terug naar het overzicht