Uitgaan in Praag.

Praag heeft een uitgaansleven waar je u tegen zegt. Er zijn meer dan 1000 clubs en barretjes. Voor ieder is er dan ook wat wils tijdens het uitgaan in Praag.

Karlovy Láznê is een erg bijzondere discotheek, omdat deze bestaat uit 7 verdiepingen. Elke verdieping heeft een andere muzieksoort zodat er voor iedereen wat wils is. Op de begane grond treed elke avond een bandje op en op de hoogste verdieping kan je lekker loungen in de loungebar. Deze discotheek is de grootste van centraal Europa en een belevenis op zich.

Club Roxy staat bekend als de beste club in Praag. De club is dichtbij het stadsplein. Veel bekende Dj’s komen in deze club regelmatig draaien. In de club is een bijzondere inrichting, licht, video en lasershow. Er is een enorme dansvloer en er zijn danseressen aanwezig. Het leukste is dat de drankjes erg goedkoop zijn.

Voor cocktails is Bugsy’s cocktailbar het meest geschikt. Alle soorten cocktails zijn hier te vinden en door het hippe design voel je je meteen thuis. De bediening is erg professioneel en zijn ook op die manier gekleed. De bar heeft meerdere prijzen gewonnen met haar heerlijke cocktails.

Er zijn ook genoeg rockclubs in Praag voor de rockers onder ons. Voorbeelden hiervan zijn Vagon music pub & club , Rock Café en Hells Bells. Hier treden regelmatig verschillende rockmuzikanten op.

Boek nu een stedentrip in Praag!

Geschreven door:

Casper Knieriem

Terug naar het overzicht