Hoe werkt Travelservice?

Hoe werkt een stedentrip bij TravelService?

Een stedentrip maken via TravelService betekent dat u keuze heeft. Keuze uit drie hotels van drie tot vijf sterren midden in het centrum van de stad! Daarnaast kunt u zelf bepalen op welke datum u wilt vertrekken en welke excursies u wilt ondernemen tijdens de stedentrip. Wij regelen de rest, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.

Maak uw keuze

Wanneer u heeft gekozen in welke prachtige Europese stad u een stedentrip wilt maken, kunt u kiezen uit één van de drie, door ons geselecteerde, hotels in de stad. Alle hotels zijn gelegen in het centrum van de stad. Op loopafstand van de mooiste bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters. Daarnaast heeft u keuze uit een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met twee losse bedden of twee losse kamers. Ook kunt u kiezen welke excursies u wilt doen tijdens de stedentrip. Dit kan uiterlijk twee weken voor vertrek worden doorgegeven.

De vlucht

TravelService biedt vluchten aan vanuit de luchthavens: Amsterdam Airport, Brussel Airport en Eindhoven Airport. Wel verschilt het per gekozen stad vanuit welke luchthaven u vertrekt. Selecteer uw gewenste vertrekdatum, hoeveel dagen u wilt verblijven en met hoeveel personen. Indien uw geselecteerde datum niet beschikbaar is, bieden wij u graag alternatieven aan. Tijdens het invullen van het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u gebruik wilt maken van de check-in bagage, en hoeveel bagage u mee wilt nemen.

Definitief maken

Als u alles heeft ingevuld, kan de stedentrip definitief worden gemaakt. TravelService maakt een reissom waarin u een overzicht heeft van alle kosten met daarbij het subtotaal. U kunt kiezen of u wilt betalen met iDEAL of een bankoverboeking. Nu kunt u de stedentrip reserveren en ontvangt u spoedig een bevestigingsmail van uw boeking.

Uw reservering

Eenmaal gereserveerd, krijgt u twee weken vóór vertrek uw reisbescheiden met daarin uw reserveringsnummer, uw desbetreffende vouchers en overige benodigde informatie. Ook ontvangt u uw vluchtgegevens met de voor u gereserveerde stoelnummers. Indien u uw stoelnummers wilt wijzigen, kunt u dit zelf regelen tegen een vergoeding op de website van de vliegtuigmaatschappij.

U ontvangt de vouchers van uw transfer, waarmee u op de afgesproken tijd en plek bij het desbetreffende hotel arriveert. In de bijlagen vindt u ook de vouchers voor de door u uitgekozen excursie(s), met daarbij de juiste tijden van vertrek, een verzamelpunt en een eventuele routebeschrijving.

Inchecken gebeurt via de luchtvaartmaatschappij. Hierover leest u hier meer.

TravelService werkt alles tot in de puntjes toe voor u uit. Boek nu een stedentrip bij TravelService!