Andel’s Hotel

Het Andel’s Hotel gaat uit van een zeer innovatief concept. Het gebouw stamt uit 2002 en is ontwerpen door de Britse architecten en interieurontwerpers Jestico + Whiles. Geweldige ligging en mooie kamers.

4 daagse reis vanaf

€ 379

Nu boeken

Over Andel’s Hotel

Dit hotel heeft de beschikking over het neusje van de zalm qua infrastructuur. De Crystal kamer straalt bijvoorbeeld een zeer exclusievere sfeer uit. Lopen over de grote centrale glazen brug geet bezoekers het gevoel van het lopen over de rode loper . Het ontbijt nuttigt u in het etablissement Delight, terwijl de brasserie Oscar’s een populaire ontmoetingsplaats is voor andere tijdstippen op de dag. Dit is zeer veelzijdig (eet)café. Men serveert hier een lekkere lunch of kop koffie, maar ook voor avondeten met een lekker glas wijn of sterke drank toe zit u hier goed. Naast deze mooie hotelkamers heeft het hotel ook de beschikking over een conferentiecentrum. In het hotel hangt een warme en gastvrije sfeer, gecomplementeerd met een moderne en hippe inrichting.

Sfeerimpressie hotel

In dit hotel voel je je vanaf moment één thuis. Modern ingericht met ouderwetse gastvrijheid is Andel’s Hotel een mooie plaats om een paar dagen te overnachten!

hotel-andels-bar hotel-andels-lobby hotel-andels-room

Ligging hotel

In het centrum tegenover het nieuwe winkelcentrum Novy Smichov, vlakbij het Mozartmuseum en op ca. 1,5 km van de Praagse Burcht. Metrostation Andel op ca. 100 m.

Terug naar de stedentrip