Hotel Jalta

Het vijf-sterren Boutique Hotel Jalta is gelegen aan het beroemde Wenceslasplein in Praag. Een zeer comfortabel hotel in het kloppende hart van de stad! Op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

4 daagse reis vanaf

€ 469

Nu boeken

Over Hotel Jalta

Het Jalta Hotel ligt op een fantastische locatie, namelijk in het fraaie, historische centrum van Praag. Als u het hotel uitstapt staat u meteen op het beroemde Wenceslasplein. Het Jalta Hotel kan bogen op maar liefst vijftig jaar ervaring op het gebied van hospitality. Het ontwerp van het hotel is erg bijzonder en wordt beschouwd als een staaltje zeer bijzondere architectuur van een bekende Tsjechische architect. Het Jalta Hotel is een nationaal cultureel monument in een UNESCO World Heritage beschermd gebied. Verder is het recent geheel gerenoveerd; aan gemak niets te klagen dus! In de mooi ingerichte eetzalen van het Restaurant Como worden zowel internationale als plaatselijke Tsjechische gerechten geserveerd. In het weekeinde kunt u ook genieten van live pianomuziek. Het uitgebreide en gevarieerde ontbijtbuffet wordt hier ook geserveerd.

 

Sfeerimpressie hotel

Hotel Jalta biedt een fijne en comfortabele plek om te verblijven tijdens uw stedentrip. Comfort en gastvrijheid gaan hier hand in hand!
hotel-jalta-front hotel-jalta-restaurant hotel-jalta-room hotel-jalta-room2

Ligging hotel

Hotel Jalta is gelegen op een exclusieve locatie, in het historische centrum van Praag, direct aan het Wenceslaplein. De tram- en metrohaltes bevinden zich op een steenworp afstand van het hotel en de oude binnenstad is met een afstand van 800 meter lopend te bereiken.
Het unieke van dit hotel is een verborgen nucleaire schuilkelder uit de jaren ’50. In deze kelder zouden de communistische leiders zich verzamelen wanneer er een nucleaire oorlog zou uitbreken.

Terug naar de stedentrip