Hotel Michelangelo

Hotel Michelangelo bevindt zich in het hart van Milaan. Dichtbij het centraal treinstation van Milaan. U bent slechts enkele minuten verwijdert van de mooiste bezienswaardigheden in Milaan.

4 daagse reis vanaf

€ 439

Nu boeken

Over Hotel Michelangelo

Hotel Michelangelo bevindt zich in het hart van Milaan. Het ligt dichtbij het centraal treinstation van Milaan. U bent met het openbaar vervoer zo in het centrum van Milaan. U bent slechts 2 minuten verwijdert van het metrostration Lotto Fiera. Het hotel heeft 305 kamers en is gelegen in een mooi gebouw met een mooie uitstraling. Het hotel heeft een leuke bar en restaurant in het hotel waar er heerlijk een hapje gegeten kan worden en een drankje gedronken kan worden. Daar is ook ruimte om heerlijk te relaxen. De kamers zijn erg ruim en luxe ingedeeld waardoor u heerlijk kunt uitrusten in uw kamer na een druk dagje Milaan. In het hotel zijn ook ruimtes waar eventueel zakelijke meetings gehouden kunnen worden.

Sfeerimpressie hotel

Het hotel heeft een rijke en moderne uitstraling en er zijn genoeg mogelijkheden om te ontspannen.

Hotel Michelangelohotel michelangelo 2hotel michelangelo 3

Ligging hotel

Het hotel is erg centraal gelegen. U bent slechts 2 minuten verwijdert van het metrostration Lotto Fiera waarmee u in een paar minuten in het centrum van Milaan bent.

Terug naar de stedentrip