Metropolis Design Hotel

Het Metropolis Design Hotel ligt in het centrum van Krakau. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het hotel. Het hotel is zeer netjes en modieus ingericht met een buitentuin.

4 daagse reis vanaf

€ 379

Nu boeken

Over Metropolis Design Hotel

De inrichting komt overeen met de naam van het hotel: zeer modern. U kunt bijvoorbeeld helemaal zelf de kleur van uw kamer bepalen. Een uniek concept! De gecombineerde materialen hebben als doel het creëren van harmonie. De kleuren en elementen hebben een positieve uitwerking op uw humeur. Elk element heeft zijn eigen specifieke taak, hierin komt goed naar boven hoeveel waarde er is gehecht aan details tijdens het ontwerpen van dit hotel. Ook is de ligging in de stad gunstig tijdens een stedentrip. Zo bevinden zich in de nabijheid van het hotel de Wawel burcht, het oude centrum met het grote marktplein en de Vistula Boulevards.

Sfeerimpressie hotel

In het Metropolis Design Hotel draait alles om een unieke hotelbeleving. De goede faciliteiten, comfortabele kamers en het hippe design zorgen voor een fijne en onbezorgde tijd tijdens een stedentrip!

hotel-metropolis-design-terrace hotel-metropolis-design-room hotel-metropolis-design-lobby

Ligging hotel

Terug naar de stedentrip