Sofitel Hotel

Het Sofitel Budapest Chain Bridge bevindt zich aan de oever van de Donau. Het hotel is ontzettend luxueus en staat garant voor een fantastisch uitzicht op zowel de Kettingbrug als het Koninklijke Kasteel.

4 daagse reis vanaf

€ 499

Nu boeken

Over Sofitel Hotel

Sofitel Budapest Chain Bridge ligt op een toplocatie aan de oever van de rivier Donau. Het hotel heeft een vijfsterrenstatus en staat garant voor luxe en comfort. De faciliteiten zijn fantastisch in zowel het gebouw als de kamers. Naast de Donau zijn verder in de buurt het Roosevelt plein in district 5 en uiteraard de Kettingbrug. Beide leuke bezienswaardigheden om eens een bezoekje aan te brengen. Verder is er nog e straat Vaci, cultureel gezien een belangrijke hotspot vanwege de vele theaters en attracties.

Sfeerimpressie hotel

Het Sofitel Budapest Chain Bridge is een enorm luxueus hotel. De kamers en het hotel zelf beschikken over fantastische faciliteiten en het uitzicht over de stad is memorabel. Dit hotel is een heerlijke verblijfplaats tijdens een stedentrip!
hotel-budapest-lobby
hotel-budapest-sofitel-restaurant hotel-sofitel-budapest-room

Ligging hotel

Sofitel Budapest Chain Bridge ligt in het centrum van Budapest, op loopafstand van Roosevelt Square, Szechenyi Chain Bridge en St. Stephen’s Basilica. In de buurt liggen ook Buda Castle en Hungarian State Opera House.

Terug naar de stedentrip