Inchecken

Online inchecken bespaart veel tijd op de luchthaven. U kunt voor uzelf inchecken of voor uw hele reisgezelschap. Ook is er een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding uw eigen stoelen te selecteren.

De regels over het inchecken van de heen -en terugvlucht, verschillen per luchtvaartmaatschappij. U vindt ze hieronder:

Ryanair
Online inchecken is verplicht en is mogelijk vanaf 7 dagen tot 2 uur voor vertrek van uw vlucht. Dit doet u via de website van Ryanair. U vult hier uw reserveringsnummer in met daarbij het e-mailadres van TravelService (info@travelservice.nl). Dit staat aangegeven in uw reisbescheidenmail.

Wizzair
Reizen met alleen kleine handbagage
Uw gepersonaliseerde ticket(s) liggen voor u klaar bij de incheckbalie op de luchthaven van vertrek. Het is nodig om uw paspoort of identiteitskaart te laten zien bij het ophalen van uw ticket(s).

Reizen met grote handbagage en/of ruimbagage
Reist u of één van uw reisgenoten met grote handbagage en/of ruimbagage, dan is het verplicht om online in te checken via de website van Wizzair.

Transavia
Online inchecken is verplicht en is mogelijk vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek van uw vlucht. Dit doet u via de website van Transavia. U vult hier uw gegevens in en gebruikt daarbij uw identieke boekingsnummer.
Dit staat aangegeven in uw reisbescheidenmail.

EasyJet
Online inchecken is verplicht en is mogelijk op de website van EasyJet via het kopje ‘inchecken’. U vult hier uw naam en uw identieke boekingsnummer in.
Dit staat aangegeven in uw reisbescheidenmail.

KLM
Online inchecken is verplicht en is mogelijk vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek van uw vlucht. Dit doet u via de website van KLM. U vult hier uw gegevens in en gebruikt daarbij uw identieke boekingsnummer.
Dit staat aangegeven in uw reisbescheidenmail.

Meer informatie over de bagage leest u hier.