Over Travelservice

Travelservice is één van de grootste touroperators in Nederland op het gebied van stedentrips. U een zorgeloze vakantie bezorgen is ons nummer één streven. En niets anders. Als online reisorganisatie hebben wij altijd inspirerende aanbiedingen middels een uniek ontzorg concept.

Ons concept

Wij selecteren de beste stedentrips en geven u de ultieme, zorgeloze reiservaring.

Kies uit ons met zorg geselecteerde reisaanbod. Voor iedere bestemming hebben wij 3 hotels geselecteerd, 1 drie sterren hotel, 1 viersterrenhotel en 1 vijfsterrenhotel.  Al onze hotels zijn gelegen in het centrum van de stad en liggen op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden. Wij werken met pakketreizen. Dit houdt in dat vlucht, hotel, transfer, logies en ontbijt zijn inbegrepen in onze genoemde prijzen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende excursies bij te boeken! Met Travelservice boekt u snel, gemakkelijk en betaalbaar uw stedentrip.

Groepsreizen

Travelservice is u tevens van dienst bij het volledig op maat organiseren van uw groepsreis. Wij organiseren groepsreizen voor groepen vanaf 10 personen, naar diverse bestemmingen binnen Europa.  Wij regelen voor u het vervoer en een passende accommodatie, zodat u hier zelf geen omkijken naar hebt. Indien u dat wenst, kunnen wij u ook helpen met het samenstellen en boeken van een origineel programma ter plaatse, met bijvoorbeeld excursies en restaurants. Op basis van uw wensen en budget stellen onze reisadviseurs een groepsreis voor u samen en regelen alles tot in de puntjes.