Parkeren op de luchthaven

Amsterdam Schiphol Airport

Aankomsthal en vertrekhal: u mag voor de Terminal uitsluitend stoppen voor laden en voor onmiddellijk lossen, u mag er niet parkeren. De parkeermogelijkheden zijn als volgt:

Schiphol Visitors Parking/kort parkeren, P1 en P2: Schiphol Visitors Parking is ideaal als u een kort bezoek aan Schiphol brengt of als u kort op reis gaat (1-2 dagen). Vanaf de parkeergarage bent u door overdekte loopbrug en tunnel binnen enkele minuten via Schiphol Plaza in de aankomst- of vertrekhal. Bagagewagentjes zijn aanwezig (gratis).
Schiphol Smart Parking/lang parkeren, P3: Extra voordelig parkeren voor reizen vanaf 3 dagen. Min. 8 dagen vóór vertrek reserveren via ……….. Boeken is gegarandeerd P3 parkeren. Uw auto staat veilig geparkeerd op een bewaakt parkeerterrein en een gratis snelbus brengt u binnen 5 minuten naar de vertrekhal, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
Schiphol Park & Travel/lang parkeren, P3: Als Schiphol Smart Parking niet meer beschikbaar is in de gewenste periode of de tijd voorafgaand aan de reservering te kort, kunt u hier voordelig parkeren voor reizen vanaf 2 dagen. Reserveren tot 1 dag voor vertrek via ………. Uw auto staat veilig geparkeerd op een bewaakt parkeerterrein en een gratis snelbus brengt u binnen enkele minuten naar de vertrekhal, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
Betaling: contant, pinpas en creditcard.

Meer informatie over de luchthaven Schiphol Airport

Eindhoven Airport

Gold Parking P1: direct voor de terminal (ingang via rotonde).
Silver Parking P3: 5 minuten naar de terminal.
Bronze Parking P4, P5 & P8: P4 en P5 liggen op 7 minuten lopen van de terminal. Vanaf P8 wordt u met een gratis shuttle naar de terminal gebracht.
Budget Parking P5: op 7 minuten lopen van de terminal.
Kiss & Ride strook: te bereiken via de rotonde, voor het ophalen en wegbrengen van passagiers. De Kiss & Ride strook is ook te gebruiken voor passagiers die uiteindelijk op verder gelegen terreinen willen parkeren. Zo kunt u makkelijk uw koffers en medepassagiers afzetten en als chauffeur naar de lang parkeerterreinen rijden. U parkeert hier de eerste 10 minuten gratis.
Betaling: contant, pinpas en creditcard.
Reserveren voor Eindhoven Airport Parking kan hier.

Meer informatie over Eindhoven Airport

Groningen Airport Eelde

Kort parkeren P1 en P2: deze bevinden zich voor de terminal. Voor het restaurant en midden op het parkeerterrein staan betaalautomaten. Voor de terminal op P1 zijn speciale parkeerplaatsen voor minder validen gecreëerd.
Lang parkeren P4: P4 ligt op loopafstand van de terminal en is gesloten wanneer er geen vluchten zijn. Het terrein opent 3 uur voor vertrek van de eerste vakantiecharter en sluit een half uur na de laatste binnenkomende of uitgaande vlucht. Het is raadzaam om altijd eerst reisgenoten en bagage af te zetten voor de terminal en dan te parkeren. In het weekend en tijdens het winterseizoen (tot medio april) kunt u parkeren op P2. Op het parkeerterrein P4 staat eveneens een betaalautomaat.
Betaling: contant, chipknip, pinpas of creditcard.

Meer informatie over Groningen Airport Eelde

Maastricht-Aachen Airport

Kort & lang parkeren P1 en P2: deze bevinden zich op loopafstand van de terminal. Dankzij de nieuwe parkeerplaats P1 loopt u binnen 1 minuut naar de vertrekhal.
Betaling P1: pinpas of creditcard. Betaling P2: contant, pinpas of creditcard.

Meer informatie over Maastricht-Aachen Airport

Rotterdam The Hague Airport
Parkeren en vliegen P3: De terminal is ongeveer 8 – 15 minuten lopen. Gegarandeerd plaats.
Comfort Parkeren P7: dichtbij de terminal. De terminal is ongeveer 2 – 3 minuten lopen.
Business Parkeren P2: direct voor de ingang van de terminal.
Betaling: contant, chipknip, pinpas of creditcard.

Meer informatie over Rotterdam The Hague Airport

Brussels Airport (B)

Kort parkeren Express Parking: direct voor de terminal tot max. 1 uur.
Kort Parkeren Front Parking Fast Zone P1 en P2: Direct voor de terminal, 1 tot 5 dagen parkeren.
Kort Parkeren Economy Parking: tegenover de terminal, geschikt voor parkeren van 1 tot 7 dagen.
Lang parkeren Holiday Parking + Reservation zone P3: op loopafstand van de terminal, geschikt voor parkeren langer dan 6 dagen.
Lock Parking: op loopafstand van de terminal, geschikt voor parkeren langer dan 6 dagen. Inclusief diefstal- en brandverzekering.
VIP PREMIUM: parkeren vanaf 1 dag in de terminal. Inclusief valetservice en diefstal- en brandverzekering.
Betaling: contant of creditcard.

Meer informatie over Brussels Airport

Düsseldorf International Airport (D)

Voor kort parkeren volgt u de oranje borden, lang parkeren de gele borden en voordelig lang parkeren de rode borden.
Comfortabel parkeren P7: dicht bij de terminal, bereikbaar via de voetgangersbrug. Incheckautomaten in de parkeergarage, reserveren kan online tot 24 uur voor aankomst.
Lang parkeren op P4, P5, P22: deze liggen op loopafstand van de terminal of zijn hiermee verbonden met de skytrain of shuttlebus.
Lang parkeren-spaartarief P23, P24 en P26: deze liggen op behoorlijke loopafstand van de terminal of zijn hiermee verbonden met de skytrain of shuttlebus.
Premium parkeren P1: gelegen in het terminal gebouw, incheckautomaten in de parkeergarage aanwezig. Valetdienst, poets- of hersteldienst tegen vergoeding.
Betaling: contant of creditcard.

Meer informatie over Düsseldorf International Airport

Münster-Osnabrück Airport (D)

De luchthaven ligt aan de Duitse A1; vanuit Nederland afslag Ibbenbüren nemen. Vanaf de treinstations Münster en Osnabrück is er een busverbinding naar de luchthaven. Op alle parkeerplaatsen en in de beide parkeergarages zijn parkeerplaatsen voor mindere valide passagiers/bezoekers aanwezig.
Kort parkeren P1: direct voor de terminal.
Lang parkeren PA, PB, P2, P3, P4, P5 en P6: allemaal op loopafstand van de terminal.
Betaling: contant of creditcard.

Meer informatie over Münster-Osnabrük Airport

Airport Weeze-Dortmund (D)

Komende uit het noorden en oosten van Nederland via Nijmegen via de snelweg A73 en A77 op de A57 tot afrit Goch/Weeze, daarna het aangegeven luchthavensymbool volgen.
Kort parkeren P1: direct voor de terminal.
Lang parkeren P2: op ca. 400 m van de terminal.
Betaling: contant of creditcard.

Meer informatie over Airport Weeze