Quiz – Waar is jouw volgende stedentrip ?

camera-514992_640

Er zijn zoveel landen die je eigenlijk nog moet zien in Europa. Tegenwoordig is dit ook makkelijk te doen door bedrijven zoals Travelservice die u voor een goedkope prijs de kans biedt om meer te zien van andere culturen en landen. Maar als je zoveel mogelijkheden hebt, hoe weet je dan naar welk land je moet gaan? Maak de onderstaande quiz en kom er achter welke landen bij jou passen en je echt moet bezoeken.

 1. Hoe lang reizen 
  a – voor een stedentrip zo kort mogelijk
  b – maakt me niet uit, als het het waard is
 2. weer 
  a – ik moet het beslist warm hebben als ik uit Nederland ga
  b – Maakt mij niet uit, in de kou ga ik ook op avontuur
 3. Cultuur 
  a – Ik wil andere culturen leren kennen.
  b – Een cultuur die op mijn eigen cultuur lijkt voel ik mij het prettigst bij.
 4. prijzen 
  a – Als het duurder is dan thuis heb ik dat er wel voor over, je bent ten slotte op vakantie.
  b – Goedkopere prijzen zijn een must.
 5. Talen 
  a – Ik kan Spaans,Italiaans en Engels
  b – Ik kan alleen Engels en een klein beetje Duits
 6. winkelen of cultuur 
  a- Er moet natuurlijk ook gewinkeld worden als je op stedentrip bent.
  b – Ik steek liever tijd in de stad bekijken.
 7. geschiedenis of terrasje 
  a – Je kan wel wat bekijken in de stad maar er moet ook zeker ontspannen worden.
  b – Een terrasje pakken kan ik thuis ook, ik wil meer leren over de achtergrond van de stad.
 8. Ben jij iemand die ..
  a – met de groep meegaat
  b – iets anders wil dan andere mensen

Uitslag – Welk antwoord koos jij het meest ?
Antwoord A
Jij houdt van de zon en ontspanning. Voor jou is dat lekker winkelen en terrasjes pakken in goed weer. Wij kunnen jou zeker Spanje en Portugal aanbevelen. Hier
kan je naar Lissabon, Valencia, Barcelona, Madrid. Ook Milaan in Italie is wel een stad voor jou. Overal is natuurlijk wel wat culturele excursies die je gezien moet hebben, maar er moet wel tijd zijn voor ontspanning.

Antwoord B 
Jij wilt cultuur en geschiedenis uit je stedentrip halen. Het maakt niet uit wat voor weer het is als je maar op avontuur kan. Daarom kunnen wij jou steden zoals Krakau, Praag of Boedapest aanraden. Het zijn niet de standaart vakanties die andere mensen boeken maar daar gaat het jou niet om. Jij kent de verhalen achter de steden en of het nu koud is of wat langer vliegen jij wilt hier graag meer over leren.

Geschreven door:

Mariska

Terug naar het overzicht