Stedentrip Athene

greece-1776244_1920

De sfeer in Athene wordt vooral bepaald door de vele overblijfselen uit de Griekse oudheid. Zo zijn er enorm veel archeologische bezienswaardigheden te bewonderen in de oude stad. Ontdek nu wat Traveservice u biedt tijdens een stedentrip Athene.

Aanbod
Met Travelsevice reist u al voor €399 euro per persoon naar Athene en terug. Deze reis is inclusief transfer van de luchthaven naar uw hotel en een 3, 4 of 5 sterren hotel mét een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook kunt u optioneel excursies bijboeken, zoals een tour met de Athene hop on hop off bus, een wandeltocht langs de belangrijkste monumenten in de stad of een museumtour!

Aanzicht
Wanneer u door Athene loopt, zult u zich verbazen over de vele ruïnes, museums en prachtige bouwwerken om u heen. Ook zijn veel van de belangrijkste monumenten al van ver te bewonderen, zoals het Akropolis. Met zijn hoogte van 156 meter en zijn fraaie zuilen is dit een prachtig aanzicht en zo ook zeker een toeristische trekpleister! Naast het beroemde Akropolis zijn ook het Plaka, het oude historische centrum van Athene, vele Nationale tuinen en museums niet te missen in de Griekse stad!

Wil je geen aanbiedingen missen? Schrijf je dan nu in, onderaan de informatiepagina van de desbetreffende stedentrip voor onze nieuwsbrief. Of gaat u binnenkort naar Athene? Lees hier wat u moet weten voordat u naar Athene gaat!

Bronnen
– http://www.stedentrips.nl/stedentrip/athene
– https://nl.wikipedia.org/wiki/Akropolis_van_Athene

Geschreven door:

Casper Knieriem

Terug naar het overzicht