Stedentrip Boeken

  • Hoe boek ik een stedentrip?

Een stedentrip boekt u door het reisplan in te vullen en de verschillende stappen te doorlopen. U kunt hiervoor ‘zoek en boek’ kiezen of via de stad van uw keuze naar ‘hotels’ en/of /vluchten’ gaan. Voor alle reizen wordt online de beschikbaarheid en prijs getoond en berekend. U ontvangt direct na boeking bevestiging per email en de factuur wordt per e-mail of post aan u toegestuurd.

  • Tot hoe kort voor vertrek kan ik boeken?

U kunt tot 3 dagen voor vertrek online boeken via de website. Via de telefoon kan dit tot 2 dagen voor vertrek.

  • Wanneer ontvang je je boekingsbevestiging?

Voor alle reizen ontvangt u direct nadat u heeft geboekt per email een bevestiging. Hierop wordt ook aangegeven of de boeking definitief is of dat het een boekingsaanvraag betreft. In het laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk (binnen 8 kantooruren) contact met u op om de reis te bevestigen of een alternatief aan u door te geven. Voor trein- en bootreizen geldt dat deze altijd aangevraagd moeten worden bij de vervoerder.

  • Is telefonisch boeken mogelijk?

Ja natuurlijk. Telefonisch is Travelservice bereikbaar van maandag t/m woensdag van 09.00-18.00 uur, op donderdag en vrijdag van 09.00-20.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Ons telefoonnummer is 0172 – 78 20 78.

  • Maak ik een definitieve boeking bij het doorlopen van het stappenplan?
  • Op welke termijn kan ik, na het maken van een reservering, een reactie van Travelservice.nl verwachten?

Boekingen voor vlieg- en autoreizen worden direct bevestigd. Binnen enkele dagen ontvangt de originele factuur. Heeft een trein- of bootreis geboekt, of is uw boeking op een bepaald onderdeel op aanvraag dan streven wij ernaar e.e.a. binnen 8 kantooruren te behandelen. Mocht u binnen deze termijn niets van ons vernomen hebben, kunt u ons altijd mailen op info@travelservice.nl of bellen met 070 – 38 33 296.

Bij Travelservice.nl kunt u in de meeste gevallen al 10 tot 12 maanden voor vertrek uw reis boeken. In sommige gevallen zelfs nog verder. Voor vluchten is er echter een limiet van ca. 11 maanden voor vertrek. Dit is een wereldwijde regel die bepaalt dat vluchten alleen binnen deze periode te boeken zijn.
Indien u een reis wilt boeken, maar het hotel of vlucht van uw keuze geeft nog geen beschikbaarheid of prijzen dan kan Travelservice.nl uw boeking echter al wel accepteren en zal u dan t.z.t. een vrijblijvend aanbod doen. Stuur een e-mail met alle gegevens naar info@travelservice.nl.
Wij verzoeken u de volgende gegevens door te geven: De stad, de naam van het hotel, aantal kamer(s), aantal personen, de vertrekdatum, aantal dagen, de namen van alle personen en de adresgegevens van de hoofdboeker.