stedentrip Rome: ons aanbod

Stedentrip Rome? Bij Travelservice kan dit compleet zorgeloos! Wij bieden u een all-inclusive stedentrip naar deze historische Italiaanse hoofdstad aan. Dit betekent dat u profeteert van een retourvlucht, transfer, een in het centrum gelegen hotel mét ontbijt! Een vier-daagse reis boekt u al voor 399 euro per persoon! Ook is het mogelijk op excursies bij te boeken.

stedentrip Rome
stedentrip Rome

Hotels
Het Hotel Picadilly*** is centraal gelegen en het metrostation is op loopafstand. ’s Ochtends krijgt u een uitgebreid ontbijtbuffet met een uitzicht over het centrum van Rome zodat u uw stedentrip Rome goed kan beginnen! Het hotel beschikt over alle gemakken. Zo heeft u de hele dag door toegang tot warme dranken en is er zelfs een cocktailbar in het hotel! Om uw reis nog gemakkelijker te maken biedt Hotel Picadilly u een Roma Pass aan, hiermee heeft u gratis toegang tot het openbaar vervoer en een groot aantal monumenten en/of musea’s. Denk hierbij aan het Colosseum en Museo Palatino. In Hotel Londra & Cargill**** ervaart u ware luxe en bent u van alle gemakken voorzien. Zo kunt u terecht bij de receptie voor vragen, zij zijn namelijk de hele dag open. De beroemde wijk Via Veneto en de tuinen van Villa Borghese zijn op loopafstand van het hotel is hier dus genoeg te beleven. U kunt genieten van een fraai restaurant, een bar en gratis WiFi. Het Radisson Blu Roma Hotel***** is een supermodern hotel en bevindt u zich altijd in het centrum van Rome! In het hotel vindt u en zwembad op het dak én maarliefst twee luxe restaurants waar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. Om uw reis nóg aangenamer te maken, krijgt u toegang tot een sportschool en een spa waar u kunt heerlijk kunt ontspannen.

Bezienswaardigheden
Het Pantheon in Rome is een van de bekendste bezienswaardigheden in de stad. Deze rooms-katholieke kerk werd gebouwd rond 120 n.Chr. en is gewijd aan de Heiligde Maria. Wanneer u dit imposante bouwwerk inloopt, zult u uw ogen uitkijken! Nog een erg toeristische trekpleister is het Colosseum. Dit wordt ook wel het ‘beeld’ van Rome. Bij dit historische monument hebben vroeger vele gevechten plaatsgevonden. Forum Romanum was vroeger het religieuze, politieke en economische centrum van het oude Rome. Nu zijn er aantallen ruïnes te vinden die u een rijke geschiedenis vertellen!

Excursies
Wij bieden u een aantal excursies aan waardoor uw reis nog aantrekkelijke wordt! Zo kunt u kiezen voor een Colosseum Skip the line Tour. Deze tour brengt je langs onder andere het Colosseum en het Forum Romanum met uitleg van een ervaren gids. Zo’n zelfde tour kunt u boeken, maar dan voor het Vaticaan Museum en de Sixtijnse Kapel. Hiermee kunt u onder andere grote kunstwerken van Michelangelo bekijken en slaat u lange wachtrijen over! Houdt u van een actieve vakantie? Dan is de Highlight Bike Tour Rome ideaal! Hiermee passeert u de bekendste bezienswaardigheden van Rome en ziet u de prachtige parels van de stad.

Bronnen
– http://travelservice.nl/stedentrips/rome/-
– http://www.rome-nu.nl/handige-informatie/2987-roma-pass.html
– http://www.anwb.nl/vakantie/italie/rome/stedentrip/bezienswaardigheden
– https://www.getyourguide.nl/rome-l33/skip-the-line-colosseum-forum-romanum-en-rome-tour-t1881/
– https://www.tiqets.com/nl/rome-c71631/vaticaans-museum-sixtijnse-kapel-skip-the-line-p973975

Geschreven door:

Casper Knieriem

Terug naar het overzicht