Alle stedentrips

Stedentrip Athene Athene

Op stedentrip naar Athene? Athene is dé stad voor de echte historie en cultuurliefhebber! Met een zeer brede collectie aan eeuwenoude archeologische vondsten, ruïnes en tempels, zal Athene uw mond doen open vallen.

4 daagse reis vanaf € 399

Bekijk reis

stedentrip Barcelona Barcelona

Barcelona, de Spaanse stad die zich al jaren tot één van de meest populairste stedentrips mag noemen. De vliegafstand is vrij kort, de ligging relatief goedkoop en de toeristische attracties zijn niet op twee handen te tellen.

4 daagse reis vanaf € 329

Bekijk reis

stedentrip Boedapest Boedapest

Boedapest, de oude artistieke stad aan de Donau. Met haar 225 musea heeft u altijd wat te bezoeken in deze mooie stad in Hongarije. Naast een artistieke stad is Boedapest ook een enorm romantische stad met enorm veel bezienswaardigheden.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

stedentrip Dublin Dublin

De Ierse hoofdstad, gelegen aan de oostkust van Ierland, biedt door zijn roemruchte verleden een prachtig aanbod aan cultuur. Wie voor het eerst een bezoek brengt aan de stad, kan een beetje overrompeld worden door de drukte.

4 daagse reis vanaf € 439

Bekijk reis

Stedentrip Lissabon Lissabon

Gedurende uw stedentrip Lissabon zult u zich geen moment vervelen. Deze witte parel van Portugal staat bekend om zijn eeuwenoude geschiedenis en is de levendige hoofdstad van het land. Met een fijn klimaat is de stad het hele jaar door aangenaam om te bezoeken.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

Stedentrip Londen Londen

Londen, een stad met sfeer en gezelligheid en genoeg te doen. De Big Ben is de parel van de stad, maar er is veel meer te zien en te doen in Londen. Van de gezellige pubs tot de mooie stadsparken. Kom het zelf ontdekken..

Bekijk reis

Stedentrip Madrid Madrid

Wie van geschiedenis, cultuur en lekker eten houdt, zal zich helemaal thuis voelen bij een stedentrip Madrid. Prachtige monumenten en pleinen gevolgd door boulevards met pittoreske zijstraatjes maken Madrid tot een levendige en gezellige stad.

4 daagse reis vanaf € 329

Bekijk reis

stedentrip Milaan Milaan

Shoppen, lekker eten, indrukwekkende bouwwerken bewonderen, het kan allemaal tijdens een stedentrip Milaan. Milaan is dé stad van mode en design en de laatste trends. Hier kunt u genieten van prachtige architectuur, cultuur en natuurlijk de overheerlijke Italiaanse keuken.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

Stedentrip Praag Praag

Praag ligt aan de rivier Moldau, halverwege tussen Wenen en Berlijn. Het politieke, culturele en economische centrum van Tsjechië wordt ook wel gezien als één groot openluchtmuseum. Eén en al charme is wat u meemaakt tijdens een stedentrip Praag!

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

stedentrip Riga Riga

Riga is het politieke, culturele en economische centrum van Letland. De stad is al meer dan 800 jaar oud en heeft veel interessante bezienswaardigheden. Vooral het historische centrum van de stad is beroemd en behoort tot de werelderfgoedlijst van UNESCO.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

stedentrip Rome Rome

Op stedentrip naar Rome? Ontdek zelf waarom het de meest veelzijdige stad van Europa is. Van het oude sterke Romeinse rijk tot aan de tijd van de renaissance, hier maakt u een reis door de tijd.

4 daagse reis vanaf € 399

Bekijk reis

stedentrip Stockholm Stockholm

Met zijn veertien eilanden, verbonden door 57 bruggen, is de Zweedse hoofdstad Stockholm één van de mooiste steden van Scandinavië. Bijzondere gebouwen en oude stadsgedeelten maken deze stad tot een erg boeiende bestemming.

4 daagse reis vanaf € 399

Bekijk reis

Stedentrip Valencia Valencia

Met een 10 kilometer lange kustlijn met prachtige stranden en 300 dagen zon per jaar is de Spaanse stad Valencia dé bestemming voor zon- en cultuurliefhebbers. Diverse bouwstijlen die gesmeed zijn tot een knap staaltje architectuur, maken de stad een symbool voor de avant-garde.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

Stedentrip Venetie Venetië

4 daagse reis vanaf € 339

Bekijk reis