Muziek

Houdt u erg veel van muziek? Deze steden hebben allemaal wat met muziek te maken. Pleintjes met muzikanten, oude operahuizen, concertgebouwen. U kunt het zo gek nog niet bedenken. Als u van muziek houdt zijn deze steden aanraders.

stedentrip Barcelona Barcelona

Barcelona, de Spaanse stad die zich al jaren tot één van de meest populairste stedentrips mag noemen. De vliegafstand is vrij kort, de ligging relatief goedkoop en de toeristische attracties zijn niet op twee handen te tellen.

4 daagse reis vanaf € 329

Bekijk reis

stedentrip Dublin Dublin

De Ierse hoofdstad, gelegen aan de oostkust van Ierland, biedt door zijn roemruchte verleden een prachtig aanbod aan cultuur. Wie voor het eerst een bezoek brengt aan de stad, kan een beetje overrompeld worden door de drukte.

4 daagse reis vanaf € 439

Bekijk reis

Stedentrip Lissabon Lissabon

Gedurende uw stedentrip Lissabon zult u zich geen moment vervelen. Deze witte parel van Portugal staat bekend om zijn eeuwenoude geschiedenis en is de levendige hoofdstad van het land. Met een fijn klimaat is de stad het hele jaar door aangenaam om te bezoeken.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

Stedentrip Madrid Madrid

Wie van geschiedenis, cultuur en lekker eten houdt, zal zich helemaal thuis voelen bij een stedentrip Madrid. Prachtige monumenten en pleinen gevolgd door boulevards met pittoreske zijstraatjes maken Madrid tot een levendige en gezellige stad.

4 daagse reis vanaf € 329

Bekijk reis

stedentrip Milaan Milaan

Shoppen, lekker eten, indrukwekkende bouwwerken bewonderen, het kan allemaal tijdens een stedentrip Milaan. Milaan is dé stad van mode en design en de laatste trends. Hier kunt u genieten van prachtige architectuur, cultuur en natuurlijk de overheerlijke Italiaanse keuken.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

stedentrip Rome Rome

Op stedentrip naar Rome? Ontdek zelf waarom het de meest veelzijdige stad van Europa is. Van het oude sterke Romeinse rijk tot aan de tijd van de renaissance, hier maakt u een reis door de tijd.

4 daagse reis vanaf € 399

Bekijk reis

stedentrip Stockholm Stockholm

Met zijn veertien eilanden, verbonden door 57 bruggen, is de Zweedse hoofdstad Stockholm één van de mooiste steden van Scandinavië. Bijzondere gebouwen en oude stadsgedeelten maken deze stad tot een erg boeiende bestemming.

4 daagse reis vanaf € 399

Bekijk reis

Stedentrip Valencia Valencia

Met een 10 kilometer lange kustlijn met prachtige stranden en 300 dagen zon per jaar is de Spaanse stad Valencia dé bestemming voor zon- en cultuurliefhebbers. Diverse bouwstijlen die gesmeed zijn tot een knap staaltje architectuur, maken de stad een symbool voor de avant-garde.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

Stedentrip Venetie Venetië

4 daagse reis vanaf € 339

Bekijk reis

Stedentrip warschau Warschau

Warschau is een ideale stedentrip bestemming. De prachtige oude binnenstad, die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, zal iedereen versteld doen staan. Het is de perfecte plek voor een culturele ontdekkingsreis, om uitgebreid te shoppen of om te genieten van de vele cocktailbars.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

Goedkope stedentrip wenen Wenen

Wenen is een bijzonder stad.. Het centrum stamt uit de negentiende eeuw en heeft nog veel sporen uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog en zelfs Napoleon. De schitterende architectuur en cultuur komen hier volledig tot hun recht.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis