Strand

Houdt u enorm veel van het strand? Bij deze steden kunt u zeker genieten van het strand en van het mooie weer. Als u wilt genieten in het zonnetje bent u bij deze steden aan het goede adres.

Stedentrip Athene Athene

Op stedentrip naar Athene? Athene is dé stad voor de echte historie en cultuurliefhebber! Met een zeer brede collectie aan eeuwenoude archeologische vondsten, ruïnes en tempels, zal Athene uw mond doen open vallen.

4 daagse reis vanaf € 399

Bekijk reis

stedentrip Barcelona Barcelona

Barcelona, de Spaanse stad die zich al jaren tot één van de meest populairste stedentrips mag noemen. De vliegafstand is vrij kort, de ligging relatief goedkoop en de toeristische attracties zijn niet op twee handen te tellen.

4 daagse reis vanaf € 329

Bekijk reis

Stedentrip Lissabon Lissabon

Gedurende uw stedentrip Lissabon zult u zich geen moment vervelen. Deze witte parel van Portugal staat bekend om zijn eeuwenoude geschiedenis en is de levendige hoofdstad van het land. Met een fijn klimaat is de stad het hele jaar door aangenaam om te bezoeken.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis

Stedentrip Valencia Valencia

Met een 10 kilometer lange kustlijn met prachtige stranden en 300 dagen zon per jaar is de Spaanse stad Valencia dé bestemming voor zon- en cultuurliefhebbers. Diverse bouwstijlen die gesmeed zijn tot een knap staaltje architectuur, maken de stad een symbool voor de avant-garde.

4 daagse reis vanaf € 319

Bekijk reis