Things to do in Valencia

Valencia is een romantische stad in Spanje. Er zijn hier veel mooie dingen te zien en te ontdekken. Ten eerste is er de stadswandeling waarbij er tips worden gegeven over bezienswaardigheden en daarnaast wordt er informatie over feestdagen en tradities gegeven.

De Mercado Central is daarnaast een enorme aanrader als u op stedentrip Valencia bent. De markt heeft een oppervlakte van 8.160 vierkante meter. Er is op de markt ook een proeverij te vinden wat een erg leuke manier is om de markt beter te leren kennen.

Het monument La Lonja is ook een erg bijzondere plek in Valencia om te bekijken tijdens uw stedentrip Valencia. Dit was vroeger een handelspunt voor zijde. Het monument ligt schuin tegenover de Mercado Central. Er is zowel binnen als buiten het monument enorm veel moois te zien.

Le Ciudad de las Artes y Ciencias is een complete stad van de kunst en wetenschap in Valencia. In de gebouwen vind je onder andere een aquarium, openlucht discotheek, een operatheater, een wetenschapsmuseum en nog veel meer. Deze stad is zeker een bezoekje waard en veel dingen zijn gratis te bezoeken.

Daarnaast heeft Valencia nog verschillende stranden en een enorm mooie binnenstad die zeker de moeite waard is om te bekijken als u in Valencia op stedentrip bent!

Geschreven door:

Casper Knieriem

Terug naar het overzicht