Top 5 romantiek in Venetië

Tip 1: gondelvaart in de avond. De magie van Venetië komt zeker over met een gondelvaart. In de avond of tijdens de zonsondergang is zo’n gondelvaart nog nét een beetje meer romantisch dan het overdag al is. Geniet samen met je geliefde van Venetië tijdens een gondelvaart.

Tip 2: beklim de Campanille.  De Campanille is een toren op het bekende San Marco plein. Vanaf de toren heb je een prachtig en uniek uitzicht over Venetië. De toren is maar liefst 100 meter hoog.

Tip 3: Ga bij café Florian eten. Dit is het oudste café van Venetië, maar een erg romantische plek om samen met je geliefde te dineren bij kaarslicht.

Tip 4: Eet samen romantisch een ijsje in het zonnetje. Italianen staan bekend om het lekkerste ijs van de wereld. Natuurlijk moet er ook samen een ijsje gegeten worden in Venetië.

Tip 5: Drink koffie op het San Marco plein. Het San Marco plein is het meest bekende plein van heel Venetië. Samen hier een heerlijk Italiaans bakkie koffie drinken is dan ook de ultieme beleving van een weekend Venetië!

Boek nu een stedentrip Venetië!

Geschreven door:

Casper Knieriem

Terug naar het overzicht