Travelservice opent servicebalie op Eindhoven Airport

SAMSUNG CSC

De servicebalie van Travelservice is vandaag op Eindhoven Airport in gebruik genomen. De balie is herkenbaar aan het logo van Travelservice boven de balie.

“Met het openen van deze servicebalie willen wij een extra servicepunt aanbieden waar onze reizigers terecht kunnen voor vragen,” aldus Michael Ros (Directeur Sales & Marketing van Travelservice). Bij de balie kan men onder meer terecht voor extra informatie over de vakantiebestemming, vragen over het inchecken of hulp bij het bijboeken van ruimbagage en excursies. Naast het verlenen van deze extra services zal de balie ook als verkooppunt dienen voor last minute aanbieding naar diverse Europese bestemmingen.

“De visie van Travelservice; Service, Innovatie en Eenvoud komt overeen met deze van de Eindhoven Airport daarnaast is de nieuwe servicebalie is een onderdeel van de nieuwe “bricks and clicks” strategie van Travelservice. Met de servicebalie willen we de zichtbaarheid en de servicegraad van onze dienstverlening vergroten”, aldus Casper Knieriem (Directeur Business Development van Travelservice).

Geschreven door:

Michael Ros

"Ik verkoop geen reis maar mooie herinneringen"

Bekijk mijn 3 blogberichten

Terug naar het overzicht