Wijzigen of annuleren

Kan ik de boeking wijzigen?

Een boeking online wijzigen, is (nog) niet mogelijk. Voor het wijzigen van een boeking verzoeken wij vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Een overzicht van adressen, telefoonnummers en openingstijden is te vinden onder het menu Contact. Afhankelijk van de aard van de wijziging kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik de boeking annuleren?

Een boeking kan uitsluitend telefonisch worden geannuleerd; online annuleren is niet mogelijk. Wij verzoeken daarom vriendelijk contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zullen u dan verder van dienst zijn en de procedure voor het indienen van een schadeclaim aan u uitleggen. Een overzicht van telefoonnummers en openingstijden is te vinden onder het menu Contact.

Annuleren kan alleen met inachtneming van de annuleringsbepalingen van de Algemene Reisvoorwaarden en tegen de hiervoor geldende annuleringskosten. De wet die bepaalt dat consumenten een zichttermijn van 7 werkdagen hebben, is hier dus niet van toepassing.

Indien een annuleringsverzekering is afgesloten en de reis moet noodgedwongen worden afgebroken, uitgesteld of geannuleerd, dan dient tevens contact te worden opgenomen met Mondial Global Assistance.